Інтернет аптека Сіаліс-24

(093) 136-9656

(095) 348-5404

Срібна Лисиця Біле

Spanish Human
Пігулок Ціна За шт
X 1 шт 140.00 грн 140.00 грн
X 3 шт 350.00 грн 116.67 грн
X 6 шт 650.00 грн 108.33 грн
X 12 шт 1,200.00 грн 100.00 грн

Жіноче задоволення буває важко вловимим. Особливо за наявності гормональних збоїв в організмі або в стані хронічного стресу, коли тіло зазнає труднощів при збудженні. У такому разі можуть допомогти спеціальні дихальні практики, інтимні іграшки та натуральні афродизіаки. Одним з них є Срібна лисиця – порошок виготовляється з органічних компонентів, які вже за кілька хвилин впливають на нервову систему та м'язи, стимулюючи збудження у жінок та допомагаючи продовжити його якнайдовше.

Афродизіак Срібна лисиця вважається одним із найсильніших збудників, який позитивно впливає на лібідо та викликає швидке природне збудження без побічних ефектів.

Що таке Срібна лисиця

Перед тим, як замовити препарат, необхідно докладно ознайомитися з його особливостями. І, що не менш важливо – складом. До нього входять натуральні компоненти та переважно екзотичні рідкісні рослини, які викликають сильне та швидке збудження в організмі. Саме завдяки органічному складу Срібна лисиця вважається такою популярною. Подрібнені та засушені рослини або їх екстракти – це природний афродизіак, який не має шкідливого та токсичного впливу на організм.

Особливістю афродизіаку є те, що він одночасно впливає і на нервову систему, і на фізичну складову, тобто безпосередньо на тіло жінки. У першому випадку вдається забезпечити повноцінне розслаблення, зняти стрес і, відповідно, напруженість у м'язах, яка також заважає збудженню та одержанню задоволення від інтимної взаємодії з партнером.

Щодо впливу на тіло, препарат працює в тому числі і через гормональну систему. Викликаний приплив крові стимулює вироблення змазки, що також свідчить про велике збудження. Срібна лисиця дозволяє виробляти змазку протягом усього статевого акту.

Як діє жіночий збудник

За своїм впливом збудник нагадує також популярну серед жінок шпанську мушку. Однак насправді Срібна лисиця є сильнішим і потужнішим афродизіаком, який вже за 15-20 хвилин після застосування проявляється у вигляді таких ефектів:

  1. Посилення оргазму. Крім наростаючого збудження, Срібна лисиця сприяє також тому, що ви отримуватимете більш яскраві та тривалі оргазми. Якщо правильно використовувати афродизіак, у деяких випадках вдається навіть досягти множинних оргазмів протягом одного статевого акту.
  2. Внутрішня стимуляція ерогенних зон. У жіночому тілі багато чутливих ділянок, які можуть посилити ефект збудження. І афродизіак здатний розкрити їх усі, дозволивши побачити нові грані насолоди.
  3. Утворення змазки та приплив крові до органів малого тазу. Це безпосередньо той ефект збудження, який є основним у препарату. Збудник знімає напругу в органах малого тазу, готуючи тіло до статевого акту.
  4. Зняття стресу та напруги в тілі. Роздратування, яке накопичується протягом дня, може також впливати на наше лібідо. І афродизіак Silver Fox впливає навіть на роботу нервової системи. Що допомагає розслабити не лише тіло, а й мозок – сконцентруватися на приємних відчуттях, відчути розслаблення у тілі.

Усі перелічені вище ефекти після прийому Срібної лисиці спостерігатимуться протягом 3-4 годин. Після чого почнуть трохи спадати. Однак цього часу точно вистачить для одного або кількох статевих актів, протягом яких ви не відчуватимете нічого іншого, крім задоволення та яскравих оргазмів.

Як приймати афродизіак Срібна лисиця

Оригінал препарату випускається у вигляді порошку та вимагає попереднього приготування. Необхідно розбавити його у теплій питній воді. Отриманий напій не матиме смаку та запаху, є максимально нейтральним і завдяки такій формі випуску швидко всмоктується організмом, дозволяючи досягти бажаного результату вже за кілька хвилин.

Рекомендують вживати збудник для жінок за 10-15 хвилин до статевого акту. Цього достатньо для того, щоб препарат засвоївся організмом та дав перші ефекти. Обов'язково вивчіть інструкцію від виробників та дотримуйтесь усіх рекомендацій, вказаних на упаковці з афродизіаком.

Важливо також враховувати, що, як і будь-який інший препарат, Срібна лисиця має низку протипоказань. Збудник категорично не рекомендують вживати, якщо ви страждаєте від захворювань сечовидільної системи, гінекологічних хвороб, проблем із роботою серця та судин. Обережно слід вживати препарат, якщо у вас спостерігається підвищений або знижений тиск.

І категорично заборонена Срібна лисиця жінкам у період вагітності та годування груддю.

Купити збудник Срібна лисиця в Україні

Купити онлайн в пару кліків афродизіак Срібна лисиця ви можете просто зараз на нашому сайті. У каталозі представлено виключно безпечний препарат і ефективний збудник, що відрізняється натуральним складом, не викликає побічних ефектів, особливо при правильному підборі та прийомі.

Наші менеджери завжди на зв'язку і готові відповісти на всі питання, що вас цікавлять, а також допомогти підібрати афродизіак Silver Fox, розповісти про всі його особливості, правила вживання, протипоказання.

Територія доставки – вся Україна. Ви можете швидко оформити замовлення на сайті просто зараз і вже за кілька днів отримати афродизіак у Києві, Одесі, Харкові, Львові, Житомирі.

Натуральний збудник для жінок Срібна лисиця вже через кілька хвилин демонструє яскравий помітний ефект, розслаблюючи та знімаючи роздратування в тілі, збільшуючи приплив крові до ерогенних зон та дозволяючи отримати максимальну насолоду та задоволення від статевого акту.